RORU
”AKADEMOS” 25 Ani a fost elaborat și produs cu prilejul Jubileului de 70 Ani de la fondarea Academiei de Științe a Moldovei. Această capodoperă a fost obținută cu utilizarea distilatelor de vin, pentru divin produse după o tehnologie clasică ce prevede distilarea dublă la aparatele ”Charanta” (Charente, France), iar în scopul excluderii utilizării în producere a substanțelor chimice pentru tratare, precum și a sporirii esențiale a calității produsului finit, în cumul cu tratarea termică, unele componente de cupaj sunt actinate înainte de procesul de maturare a produsului cu ajutorul actinatorului ”Actini-France” cu raze infra-roșii și ultra-violete la diferită lungime de undă conform unui brevet de invenție german. Maturarea produsului se efectuează cel puțin 25 ani în butoaie de stejar secular, utilizate anterior la producerea vinului pelicular matur ”IALOVENI”. Astfel, buchetul este foarte expresiv și complex, iar gustul moale, armonios, amărui picant cu nuanțe de nucușoare prăjite și fructe uscate.

Alc. 40 % vol. 0,70 cl.

AKADEMOS 25 Лет – вырабатывается путем купажирования дистиллятов винных и пленочных марочных вин. Купаж выдерживается в дубовых бочках из под хереса более 25-и лет. Имеет красивый янтарный цвет, букет специфический с оттенками жареных орешков и сухофруктов. Вкус полный, гармоничный с пикантной горчинкой.

Alc. 40 % vol. 0,70 cl.

Magazinele specializate propriiMagazinele specializate partenere
Chișinău, Vasile Alecsandri, 66 Tel.: +37322273734, +37378833061 Ialoveni, Alexandru cel Bun, 4 Tel.: +37326822481, +37378833062
Acceptăm plata cu cardul.

Vinoteca Wine.md – www.wine.md

Vinoteca Invino – www.invino.md

Vinoteca online Vincuvin – www.vincuvin.shop

Vinoteca Carpe Diem – www.wineshop.md

Magazinele specializate Fresco

Magazinele specializate ale Combinatului Cricova

Distribuitor autorizat neexclusiv – S.R.L. ”ROMATIM”

Facebook